Ontbijt

Vanilleontbijt

Het is wel al laat op de dag (14 uur) om een ontbijt te posten, ik weet het! Maar WordPress deed deze ochtend een beetje lastig en ik geraakte maar niet ingelogd. Maar bij deze dus kort wat ik deze ochtend naar binnen gespeeld heb. Eigenlijk is het gewoon simpel en is het zelfs niet echt een recept hoor 🙂 Ik heb gewoon 250 gr Alpro Vanille genomen en gemengd met een groen appeltje en een banaan. Simpel en gezond, bij de Weight Watchers is dit 3 ProPoints voor een gevulde maag.

DSC_0003 - kopie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s