Weekmenu's

Weekmenu 26/10 – 01/11/2015

Aangezien ik hier toch al heel wat deel over voeding, in het bijzonder wat ik zoal dagdagelijks klaarmaak, leek het mij misschien wel interessant en een beetje een meerwaarde om hier mijn weekplanningen neer te pennen. Elke week maak ik een planning op, met bijbehorend boodschappenlijstje, waar alles per dag opstaat wat ik wil eten en ga klaarmaken. Zo bespaar ik me dagelijks weer dezelfde vraag: “wat gaan we eten?” en doe ik op een bewustere manier (lees: kostenbesparend) mijn boodschappen zodat ik op het einde van de week niet een hele zak voedsel de vuilbak moet in gooien.

Naast die bewuste boodschappen, eet ik hierdoor ook wat bewuster. Ik probeer alles binnen mijn Weight Watchers plan te houden en door alles te plannen, kom ik ook minder in de verleiding om junk food te eten of om ongezonde snacks naar binnen te werken.

Hierbij wat ik de voorbije week naar binnen gewerkt heb. Zoals je kan zien was deze week mijn ontbijt nogal eentonig dus vandaag heb ik een stapeltje havermoutpannenkoeken gemaakt om in te vriezen zodat ik ’s ochtends een pannenkoekje kan opwarmen en dus meer afwisseling heb.

Maandag:

Dinsdag:

 • ontbijt: een kom granola met magere melk
 • 10 -uurtje: 1 banaan
 • lunch: pompoensoep
 • 4-uurtje: 3 passievruchten
 • avondmaal: tapasschotel

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

 • ontbijt: een kom granola met magere melk
 • 10-uurtje: 1 appel
 • lunch: 1 broodje club van Panos
 • 4-uurtje: even laten gaan met een tasje crack-a-nuts
 • avondmaal: butternut-paprikasoep

Zaterdag:

 • ontbijt: smoothie van rode vruchten
 • 10-uurtje: geen
 • lunch: bloemkoolsoep
 • 4-uurtje: een lekker stukje taart op een babyborrel, hoera voor Sam!
 • avondmaal: eendenborstfilet met champignonsaus en kroketjes op resto met vrienden

Zaterdag:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s