Tussendoortjes

Ice ice baby!

Misschien vragen jullie zich af waar al die posts blijven? Als het een geruststelling mag zijn, ik zet mijn blog zeker niet stop hoor! Misschien wel eventjes on hold aangezien ik vrij recent geopereerd ben aan de amandelen. Daardoor ben ik nogal groggy en moet ik ook toegeven dat ik echt bijna niets kan eten op ijsjes en wat kleine stukjes mals wit brood na. Ik hoef er geen tekeningetje bij te maken dat ik me gestraft voel? 🙂

Er verschijnen dus geen posts van gerechten omdat ik dus ook niet kook. Wat ik wel probeer te doen is wat af te wisselen in waterijsjes. Ik heb onlangs in de Ikea wat vormpjes gekocht en ben aan de slag gegaan met wat fruitsappen. Je zou ook de ijsjes volledig van scratch kunnen maken met zelfgemaakte fruitsappen, etc. Maar als je geopereerd bent, heb je geen zin om de handen uit de mouwen te steken.

Daarnaast heeft Delhaize een reeks zeer lekkere fruitsappen in haar gamma, dus waarom daar geen gebruik van maken? Een echt recept kan ik jullie dus niet meegeven maar ik kan jullie wel een paar fruitsappen aanraden om ijsjes mee te maken.

Welke sappen heb ik gebruikt?

  • frambozensap
  • appelsap met kiwi
  • passievruchtensap
  • mangosap
  • tropische vruchtensap
  • sinaasappelsap met kiwi

Een gedachte over “Ice ice baby!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s