Feestmenu's·Menu's

Nieuwjaarsmenu

Amaai, het zit er op! De feestdagen zijn voorbij voor mij. Het is altijd leuk als de periode eraan komt maar ik ben ook altijd stiekem blij dat het erop zit. Het is toch wel altijd heel druk en het is nooit makkelijk om iedereen te plezieren. Ik ben ook opgelucht dat mijn nieuwjaarsetentje voor mijn ouders, mijn broer en schoonzus goed verlopen is, dan kan ik met een gerust hart de zetel in ploffen.

De komende dagen zal ik de receptjes posten van de gerechten die ik geserveerd heb op 1 januari. Hierbij al een tipje van de sluier:

Een gedachte over “Nieuwjaarsmenu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s