Lunch

Croque kaas-hesp met tomaat en spinazie

Na een fikse wandeling met Pickles (de hond van mijn broer) had ik wel een hongerke. En als ik te lang met een hongerige maag te lang moet eten dan eet ik het eerste het beste wat op mijn weg komt dus ik moest gewoon snel iets klaar maken zodat ik niet in de verleiding zou komen om misschien toch nog eens in die snoepkast te duiken. Snel en makkelijk? I know all about it: croque kaas-hesp met tomaat en spinazie, check! Deze croque telt 9 SmartPoints bij Weight Watchers.

DSC_0002 - kopie

Ingrediënten voor 1 croque:

 • 2 sneetjes wit brood (mijn 2 sneetjes wogen 40 gr samen)
 • 70 gr magere gekookte ham (= 2 sneetjes)
 • 30 gr cheddar
 • 1/2 tomaat
 • 1 hand spinazie

Bereiding:

 • verwarm de grill voor
 • beleg een sneetje brood met een sneetje cheddar en een plakje ham
 • snijd de tomaat in dunne schijven en leg die bovenop de ham
 • was de spinazie en verwijder de steeltjes, leg bovenop de tomaat en leg er nog een sneetje ham bovenop
 • dek toe met het 2de sneetje brood
 • leg de croque op de grill en bak tot de kaas op zijn minst gesmolten is

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s