Pizza pronto

Pizza wrap met zalm

Als ik ziek ben, wil ik gewoon comfort food. Maar comfort food is vaak ook calorierijk en ook al ben ik nu ziek, ik wil mijn dieet nu ook niet in het gedrang brengen. We staan nu op -7 kg en dat willen we minstens zo houden de komende week. Toch slaagde ik er in om wat comfort op mijn bord te brengen dat ook niet te veel werk was, want het liefst lig ik nu in de zetel. Maar als je alleen woont, moet je nu immers alles zelf doen en dan moet er ook eten op tafel komen.

Het werd een makkelijke pizza wrap met zalm voor 17 SmartPoints bij Weight Watchers.

DSC_0006 - kopie

Ingrediënten voor 1 kleine pizza:

 • 1 wrap/maïspannenkoek (40 gr)
 • 100 gr gerookte zalm
 • 45 gr mascarpone
 • 1 el mierikswortelpasta
 • 1/3 rode ui
 • zwarte peper
 • grof zeezout
 • vers gehakte dille

Bereiding:

 • verwarm de oven voor op 220°C
 • meng de mascarpone met de mierikswortel en bestrijk er de wrap mee, laat wel 1 cm over aan de rand van de wrap
 • snijd de ui in ringen
 • beleg de wrap met de ui en stukjes zalm
 • kruid met dille, zwarte peper en zout
 • zet de pizza 10 minuutjes in de oven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s