Varia

Luilekkeravond!

Vanavond eens geen nieuw gerecht op tafel dus ook geen nieuwe blogpost met een recept. Iedereen zegt altijd amaai Dorien, alle dagen iets nieuws op tafel, supertof! Maar ook ik heb van die dagen dat ik absoluut geen zin heb om te koken, dus stak ik snel wat Mora apero’s in de oven en klaar was kees 😉 Ik koos voor de apero asian mix, een aanrader voor wie van pikant houdt! Dus bij deze geen foto van een eigen creatie maar eentje van hapjes ik de zetel!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s