Lunch·Veggie style

Croque caprese

Vanmorgen was ik weer op pad met mijn basketploegje, het werd een verplaatsing naar Gent. Na de wedstrijd moest ik toch even bekomen van de emoties, niet alles is rozengeur en maneschijn in de jeugdsport en ook al sta je grotendeels te coachen als vrijwilliger, je krijgt toch vaak heel veel negativiteit naar je hoofd geslingerd. Ik ben een (over)emotioneel persoon en op zo’n momenten vraag ik af waarom ik het allemaal nog doe. Maar na een goede huilbui besef ik dat basketbal al sinds mijn 7de mijn passie is en dat ik dat niet zomaar opzij laat zetten door bepaalde individuen die denken het warm water uitgevonden te hebben šŸ™‚ Ik heb altijd zelf gespeeld met heel veel passie en ik coach ook met minstens even veel passie. Dus haters gonna hate, but game on!

Bon, na even mijn hart gelucht te hebben bij mijn ouders en nu ook hier op mijn blog, was het ineens al 16 uur en besefte ik dat ik niet meer gegeten had sinds 9.20 uur, big woopsie! Het leek mij niet slecht om onmiddellijk aan mijn avondmaal te beginnen maar het was toch nog iets te vroeg en ik had echt wel reuzehonger. Vandaar besloot ik snel een ‘croqueske’ in te leggen. Geen traditionele croque monsieur, ah nee, maar wel een croque caprese.

Voor 1 croque tel je 6 SmartPoints bij Weight Watchers, neem je er 2 zoals ik dan moet je er 13 tellen.

DSC_0004 - kopie

Ingrediƫnten voor 2 croques:

 • 4 sneden wit brood
 • 1 bolletje mozzarella light (120 gr uitgelekt gewicht)
 • 1 tomaat
 • verse blaadjes basilicum
 • lookpoeder
 • zout

Bereiding:

 • verhit de grill
 • snijd de mozzarella in plakjes en verdeel over 2 sneetjes brood
 • kruid met lookpoeder en zout
 • snijd de tomaat in plakjes en leg bovenop de mozzarella en werk af met wat blaadjes basilicum
 • bak de croques aan tussen de grill

Een gedachte over “Croque caprese

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s