Weekmenu's

Weekmenu 22/02 – 28/02/2016

Na de emoties van gisteren wou ik eigenlijk het eerste beste frituur binnen stappen voor een goed pak friet met mayonaise en een curryworst special. Als ik me droevig voel, wil ik alleen maar eten, maar ik ben blij dat ik gisteren niet mijn hart maar mijn verstand gevolgd heb. Geen pak friet dus maar gewone maaltijden binnen het SmartPoints-plan! Dat heeft er voor gezorgd dat ik een tussenstand kan noteren van exact 8 kg gewichtsverlies en daar ben ik trots op! Ik wil nu snel naar die 10 kg, zodat ik mijn 1ste grote streefdoel bereikt hebt, dan zou ik al in de helft zitten van het totale gewicht dat ik moet verliezen. We gaan ervoor!

Nu wat stond er dan op het menu dat die extra grammetjes eraf heeft gewerkt?

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

  • ontbijt: chocolade havermoutwafel met 1 el aardbeienconfituur
  • 10-uurtje: banaan
  • middagmaal: groentesoep + melbatoast met boter, peper en zout (beetje verslaafd denk ik 😉 )
  • 4-uurtje: appel
  • avondmaal: ovenschotel met courgette, tomaat, spinazie en geitenkaas

Vrijdag:

  • ontbijt: havermoutpannenkoek met 1 el aardbeienconfituur
  • 10-uurtje: banaan
  • middagmaal: grove minestrone
  • 4-uurtje: appel + Lotus speculoosbolletjes met chocolade (te lekker)
  • avondmaal: Zweedse balletjes bij Ikea!

Zaterdag:

Zondag:

3 gedachten over “Weekmenu 22/02 – 28/02/2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s