Lunch·Veggie style

Croque met geitenkaas, tomaat en honing

Ik werk de rest van de week van thuis uit om wat te kunnen bijslapen op doktersadvies. Ik heb de laatste tijd last van vermoeidheid en opgezette klieren in de nek. Uit de bloedafname kon de dokter concluderen dat ik toxoplasmose heb, dus een antibioticakuur en veel rusten is de boodschap. Maar helemaal stil zitten, dat is niets voor mij en als ik thuis werk kan ik ’s middags wel snel iets extra maken dan een gewoon tasje soep in de microgolf te zetten. Dus ging ik voor een snelle croque met restjes, het werd er eentje met geitenkaas, tomaat en honing. Voor 1 croque tel je 6 SmartPoints, voor 2 tel je er 14.

Vanmiddag had ik geen tijd meer om mijn lunch te posten dus bij deze is het lunch in de avond 😉 Nu kruip ik snel in de zetel, honger heb ik niet meer en zin nog veel minder dus slaapwel allemaal!

DSC_0004 - kopie

Ingrediënten voor 2 croques:

 • 50 gr zachte geitenkaas
 • 4 sneetjes brood
 • 1 tomaat
 • 3 kl honing
 • tijm

Bereiding:

 • verhit de grill
 • besmeer 2 sneetjes brood met de geitenkaas
 • sprenkel daarover de honing en tijm
 • snijd de tomaat in plakjes en verdeel die over de geitenkaas
 • vouw de croques toe met de andere sneetjes
 • bak de croque in de grill tot je mooie lijnen hebt en de geitenkaas smelt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s