Weekmenu's

Weekmenu 29/02 – 06/03/2016

Vorige week was niet zo’n geweldige kookweek. Ik was (en ben nog steeds) moe, soms gewoon te moe, alsof ik op elk moment van de dag zou kunnen slapen. Maar helaas pindakaas, het leven gaat verder en ik moet mee op die hogesnelheidstrein. Soms neem ik misschien wat te veel hooi op mijn vork, maar langs de andere kant denk ik ‘je leeft maar een keer’. Desondanks het een wat mindere week was, klok ik ondertussen toch af op 8,5 kg! Nu wil ik eigenlijk gewoon heel snel naar die 10 kg op, dat zou voor mij echt al een mijlpaal zijn. Maar ik wil het gezond aanpakken en niet het gevoel hebben dat ik op dieet ben, dus het gaat soms traag maar zolang de weegschaal elke keer een min aangeeft, ben ik heel tevreden! Het is het eindresultaat dat telt.

Maar over naar de orde van de dag, wat stond er op het menu vorige week?

Maandag:

Dinsdag:

  • ontbijt: havermoutwafel
  • 10-uurtje: sneeuwballen met Oreo’s en nog een paar lekkere dessertjes, gemaakt door 2 supercollega’s, nomnom!
  • middagmaal: groentesoep
  • 4-uurtje: appel
  • avondmaal: Zweedse balletjes van Ikea (om het af te leren 😉 )

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s