Weekmenu's

Weekmenu 14/03 – 20/03/2016

We hebben ons de voorbije week toch kunnen herpakken en er opnieuw wat afgekregen op de weegschaal, de schade is bijna hersteld 🙂 Eind deze week is het echter Pasen en dan ga ik zoals de voorbije 13 jaar weer op weekend met mijn basketvrienden. Dat is altijd zeer tof en zoals steeds kijk ik er geweldig naar uit. Enige probleem is dat de verleiding naar zondigen dan wel echt 10-dubbel zo groot is. Dus we gaan deze week nog een tandje bijsteken om tegen het paasweekend toch wat scherper te staan. We gaan alvast verder op het elan van vorige week. En vorige week stond er dit op het menu:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s