Ontbijt

Breakfast on the go!

Op dagen dat ik thuis werk durf ik onder de middag wel eens naar De Keuken van Sofie kijken. Met een tas soep TV kijken en inspiratie op doen, het ideale halfuurtje middagpauze! Recent maakte Sofie samen met gaste Zuhal Demir een hele week meeneemgerechtjes, ik was op slag een en al oor! Want ik spendeer, net zoals velen en velen anderen, veel tijd op mijn werk en dan kom ik wel eens in de verleiding om een broodje of een soepje ergens te gaan halen. Maar als ik dat dagelijks doe, dan komen de kilo’s er vlotjes weer bij in plaats van te verdwijnen, dus is inspiratie voor lunch op het werk altijd welkom.

Het voordeel van de meeneemweek was dat het niet enkel over de lunch ging maar ook over het ontbijt en dessert. Het ontbijt inspireerde mij om zelf aan het werk te gaan. Een simpel meeneemglas met Griekse yoghurt, coulis, fruit en muesli is het resultaat. Je kan dit ontbijt perfect de avond voordien maken.

Dit ontbijt telt 8 SmartPoints en zorgt voor een goedgevulde maag.

DSC_0005 - kopie

Ingrediënten voor 1 glas:

  • 150 gr Griekse yoghurt 0%
  • 30 gr crunchy muesli met chocolade
  • coulis
  • vers fruit

Bereiding:

  • vul een glas of bokaal met de Griekse yoghurt
  • giet er wat coulis over (ik heb frambozencoulis genomen)
  • snijd vers fruit naar smaak (ik nam frambozen en blauwe besjes)
  • werk af met wat muesli

DSC_0008 - kopie

5 gedachten over “Breakfast on the go!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s