Weekmenu's

Weekmenu 11/07 tem 17/07/2016

Long time no see, die weekmenu’s van mij… Maar nu ik mijn toevlucht gezocht heb tot een diëtiste heb ik sowieso een weekplan voor mezelf opgesteld, dus dan kan ik die best ook terug met jullie delen. Let wel op dat dit een gepersonaliseerd plan is in samenspraak met de diëtiste dus dat dit niet voor iedereen van toepassing is. Ik ben er wel van overtuigd dat dit plan goed kan samensmelten met Weight Watchers mocht je dat wensen.

Dus hierbij het menu van vorige week.

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

2 gedachten over “Weekmenu 11/07 tem 17/07/2016

  1. Heb jou food blog gelezen en wat een heerlijke recepten staan daar op. Mag ik ze delen en dan op mijn pagina zetten zo dat ik ze nog eens kan maken.
    Succes verder.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s