Varia

Een logo!

Deze vrijdagavond brengt groot en spannend nieuws, althans spannend voor mij. Eigenlijk wou ik dit nieuwtje pas morgen de wijde wereld in sturen, maar ik heb nu eenmaal geen engelengeduld en ik sta te popelen van enthousiasme. Dus hier is het dan: een logo!

Nu mijn kookblog toch al enige tijd bestaat, werd het tijd om een versnelling hoger te schakelen en een paar dingen van mijn bucketlist af te checken. Dus ik wou een soort van eigen logo. Maar het was niet eenvoudig om iemand te vinden die mijn gedachten en ideeën kon omzetten op papier. Maar na een beetje speurwerk kwam ik bij de geweldige Fien Tekent! Ik werd een verliefd op haar tekenstijl en besloot haar te contacteren. Het bleek niet alleen een topillustrator te zijn maar ook nog eens een topwijf! (Is het al complimentendag!?) Ze slaagde erin om voor mij een karaktertje te tekenen waar ik mezelf helemaal in herken. Missie geslaagd!

En nu is het tijd om dat befaamde karaktertje de wereld in te sturen, hier is ie dan! *trommelgeroffel* tadaaa!JPEG_WEB.jpg

En voor wie meer wil weten over Fien Tekent, surf dan zeker naar haar Facebookpagina. Je vindt er naast heel wat karakters ook toffe cartoons over haar kijk op de wereld, zeker de moeite waard!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s