Varia

Een nieuw jurkje voor de website!

Hey daar, merk je niets aan mijn website? Of dacht je dat je verkeerd zat? Nee hoor, niets is minder waar, de website steekt in het nieuw! Zotjes!

Nu Fien Tekent mijn nieuwe logo verzorgd heeft en mijn Facebookpagina bijgewerkt is, kon mijn website ook niet achterblijven, dus werd het tijd om de website in een nieuw kleedje te steken. Het is misschien allemaal wat strakker en vooral witter (of cleaner, om het in esthetische termen te verwoorden 😉 ), maar ik hoop vooral dat de site door jullie even positief onthaald wordt dan mijn logo. Bedankt trouwens voor de leuke reacties die ik gekregen heb, de positieve vibes hebben me weer een extra boost gegeven.

En ik kan jullie ook al meegeven dat ik tracht mijn weekmenu’s te hernemen vanaf 2017. Het is al een tijdje stil rond mijn weekplanningen, maar wees gerust, ze komen terug, weliswaar in een nieuw kleedje. Meer nieuws daarover volgt later!

Nu we toch over menu’s bezig zijn, we kunnen de feestdagen al van ver zien komen, dus jullie zullen in de loop van december ook enkele feestmenu’s rond de oren krijgen, wees gerust, ik bezorg jullie wat ideetjes zodat jullie inspiratie kunnen opdoen.

En euhm, als je vragen hebt, shoot! Ik blaf soms, maar bijt zelden 😉

Groetjes,

Dorien!

2 gedachten over “Een nieuw jurkje voor de website!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s