Menu's·Weekmenu's

Weekmenu #1

Eerst en vooral wil ik jullie een gelukkig nieuwjaar wensen! Dat al jullie dromen en wensen voor 2017 mogen uitkomen en dat het een jaar vol geluk en vreugde wordt met een goede gezondheid.

Happy New Year.jpg

Een nieuw jaar, nieuwe voornemens en nieuwe doelstellingen! Zoals een paar weken geleden beloofd, starten we in 2017 opnieuw met de weekmenu’s. Maar de menu’s hebben wel een make-over ondergaan, want ze zullen niet meer zo uitgebreid zijn als vroeger met ontbijt en tussendoortjes, maar we beperken ons tot een lunch en een avondmaal. Uiteraard staan er genoeg ontbijtjes op mijn blog waar je naar hartenlust uit kan kiezen en af en toe verschijnen er ook tussendoortjes, die zijn weliswaar vaak calorierijker en meer voor de zoetekauwen onder ons. Maar als het een tip kan zijn, een stuk fruit of een tussendoortje van max 100 kcal is dan ook ideaal om de periode tussen ontbijt en lunch en tussen lunch en avondmaal te overbruggen 😉

Dus vanaf nu zal er elke maandag een nieuw weekmenu online komen, en we geven bij de start van het nieuwe jaar al meteen het goede voorbeeld. Alstublieft, en laat het smaken!

banner_weekmenu

Maandag

Dinsdag

  • ’s Middags houden we het simpel en makkelijk met een courgette-pastinaaksoep, eventueel met een stukje brood. Wil je het jezelf echt makkelijk maken? Maak de soep op voorhand en vries een paar porties in, zo hoef je ’s ochtends enkel een potje soep uit te nemen om te ontdooien.
    DSC_0005 - kopie
  • ’s Avonds gaan we voor de tweede avond op rij een paprika vullen, gewoon omdat het kan en omdat het makkelijk is! Gevulde zoete puntpaprika.
    dsc_0020-kopie

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Weekendtip

  • Ben je vroeg uit de veren of heb je wat tijd om een leuk ontbijt te maken? Ga dan voor de ontbijtmuffins met havermout en appel! De heerlijke geur vult meteen je huis en je kan ze eigenlijk heel de dag tussendoor snoepen 😉
    DSC_0001 - kopie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s