Menu's·Weekmenu's

Weekmenu #2

banner_weekmenu

De kerstvakantie zit er op! De schoolgaande jeugd zit momenteel weer op de schoolbanken en veel mensen zijn vandaag weer aan het werk gegaan. Maar vandaag neem ik eerst nog de tijd om jullie een weekmenu voor te schotelen.

Smakelijk!

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Weekendtip

Het weekend heeft altijd iets extra in petto, we mogen onszelf dat zeker en vast gunnen! Heb je in het weekend bezoek of wil je gewoon jezelf eens verwennen? Dan is deze appelcrumbletaart een schot in de roos, serveer ze koud, lauw of warm met een bolletje vanille-ijs of speculoosijs. Heb je overschotjes? Je collega’s zullen je dankbaar zijn als je dat maandag mee naar het werkt brengt 😉
dsc_0018-kopie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s