Menu's·Weekmenu's

Weekmenu #3

banner_weekmenu

Goede morgen morgen, goeie dag! Blij dat ik je weer een menuutje geven mag!

Het is weer maandag, de werkweek kan weer van start gaan en de dagelijkse sleur die komt daar nog eens bovenop. Maar we moeten ook tijd maken voor afwisseling en plezier, en dat kunnen we ook al terugvinden in onze maaltijden. Daarom hoop ik jullie deze week weer te inspireren om onderstaande gerechten uit te proberen. Smakelijk!

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Weekendtip

  • Sneeuwballen! Makkelijk te maken en te serveren bij de koffie of als tussendoortje. Je kan ze op voorhand maken, bewaren in de koelkast en zelfs invriezen. Als je ze uit de diepvries haalt en je laat ze een paar minuutjes ontdooien, dan komen deze sneeuwballen zelfs in de buurt van ijspralines! Double hooray!
    DSC_0072 - kopie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s