Varia

3000 likes!

Amaai amaai! Deze ochtend bereikte ik zomaar even 3000 likes/volgers op mijn facebookpagina. Hoe geweldig is dat!? Zo wil ik wel elke ochtend wakker worden. Hier op mijn website zie ik de statistieken ook alleen maar naar omhoog gaan. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de steun en positieve reacties, zonder jullie zou er helemaal geen kookblog zijn! Duizend maal dank!

banner_fb_likes2-01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s