Varia

Verslaafd aan servies!

De meeste vrouwen hebben wel een boontje voor schoenen, kledij, etc. Ik zal er uiteraard ook geen nee tegen zeggen, maar ik heb vooral een enorm zwak voor leuk servies. Dat zal waarschijnlijk voort komen uit mijn liefde voor eten, het is altijd leuker om je gerechten te presenteren op een mooi bord. Als ik dus een leuk bord of een toffe tas zie staan, dan kan ik het niet laten om ze mee te nemen.

En nu ben ik verliefd geworden op de Streetfood Festival reeks van Cosy&Trendy. Ik vind dat Cosy&Trendy altijd wel leuke reeksen heeft, maar op een of andere manier spreekt deze me enorm aan. Het mix&match concept is helemaal mijn ding. Ik vind het leuk om verschillende soorten borden en kommen op tafel te zetten en een soort potjeskermis te houden. En dan is het dubbel zo leuk als alles nog eens bij elkaar past, ook al is elk stuk uniek en apart.

Zie hier mijn nieuwe aanwinsten, je zal ze uiteraard binnenkort meermaals zien verschijnen op mijn blog 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s