Lunch·Meeneemgerechten·Veggie style

Lunchbox

Lunch in a box… the lunchbox

Tijdens de herfstvakantie heb ik even ingesprongen op de basketstage van onze club. Tijdens de middagpauze viel het me op dat er zoveel diversiteit was in de brooddozen van de kinderen. En dan heb ik het niet over de K3-brooddoos van de ene en de Cars-brooddoos van de andere. Neen. Wat er in zat verraste me soms wel. Bij sommigen was het een boterhammetje met choco, maar bij anderen mocht het al eens wat meer zijn en zag ik wraps, groenten, fruit, boterhamfiguurtjes, en veel meer de revue passeren. Het zag er ook veel fancier uit dan mijn brooddoos pakweg 20 jaar geleden. Tijden veranderen nietwaar? Dus waarom zouden we onze lunchbox niet wat pimpen. Ik ben nog op zoek naar wat wildere ideetjes, en wees gerust, als ik die gevonden heb dan deel ik ze zeker en vast met jullie. Maar vandaag starten we toch braafjes met een eerste lunchbox.

Lunchbox

Wat zit er in?

  • 4 broodtorentjes (2 boterhammen besmeerd met light roomkaas en gekruid met rauwkostkruiden en zwarte peper, uitgestoken met rondjes en op een prikker gezet met een tomaatje ertussen)
  • frambozen en blauwe bessen
  • wortelstaafjes
  • honingtomaatjes
  • rijstpap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s