Menu's·Weekmenu's

Weekmenu #79

banner_weekmenu

If we’re not meant to have midnight snacks,
why is there light in the fridge?

De zomervakantie is al over de helft, het gewone leven van hobby’s, verenigingen en binnenkort ook school kan weer op gang beginnen komen. Misschien ben jij nog bij de gelukkigen die nog op vakantie trekt? Vakantie of niet, eten moeten we sowieso doen. Misschien kan ik jullie wat inspiratie geven met het nieuwe weekmenu.

Maandag

We trekken de week rustig op gang met een broodje préparé.
Broodje préparé

Dinsdag

Tarte tatin smaakt altijd, maar deze keer maken we hem niet van appelen, maar van tomaat! Eenvoudig en lekker, en het smaakt de dag nadien ook nog minstens even goed.
Tarte tatin van tomaat

Woensdag

Zoals jullie weten heb ik altijd soep in de diepvries zitten. Als ik soep maak, maak ik altijd wat extra om een paar potjes in de diepvries te zetten, zo heb ik altijd verse soep, ook al heb ik dan geen zin of tijd om te koken. Deze keer halen we wat wortelsoep van stal.
Wortelsoep 3.0

Donderdag

Hopla, tijd voor een ovenschotel. Deze wraps met gehakt uit de oven doen een beetje aan lasagne denken, maar ze zijn net iets makkelijker klaar te maken.
Wraps met gehakt uit de oven

Vrijdag

Heb je nog maïspannenkoeken over van gisteren? Dan kan je er deze wraps met kip en rauwkost mee klaarmaken, ideaal om mee te nemen naar het werk!
Wrap met kip en rauwkost (1)

Weekendtip

In het weekend hebben we meestal wat meer tijd om uitgebreid te ontbijt. Maar uitgebreid hoeft niet altijd ongezond te zijn en hoeft niet te betekenen dat we lang in de keuken moeten staan. Deze ontbijtavocado met ham en ei is makkelijk klaar te maken en gaat lekker naar binnen!
Ontbijtavocado met ham en ei (2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s