Menu's·Weekmenu's

Weekmenu #86

banner_weekmenu

All happiness depends on a leisurely breakfast

We zitten al aan de laatste week van september. Ik zeg het vaak, en ik zal het nu nog eens zeggen: “de tijd vliegt”. Voor mij staat er dit weekend de eerste competitiewedstrijd met mijn basketploeg op de agenda. Een spannende dag voor vele van mijn spelers. Dat betekent uiteraard ook weer dat ik mijn weekends nog wat meer zal moeten plannen. Vooral op het voorzien van eten. Want door onze vele verre verplaatsingen, zijn we vaak weg op lunchtijdstippen. Tijd om inspiratie op te doen dus 😉

Maandag

Deze Griekse yoghurt met mango en passievrucht is ideaal als tussendoortje, maar kan gerust ook als ontbijt dienen.

Griekse yoghurt met mango en passievrucht (2)

Dinsdag

Een voorbeeld van een lekker meeneemgerecht is deze Picnic Pasta 3.0. Die kan ik alvast op de planning zetten 😉
Picnic Pasta 3.0

Woensdag

Chili con carne, een van mijn favoriete gerechten! Het is nu niet per se een meeneemgerecht, maar ik heb altijd een paar porties in de diepvries zitten waardoor ik ’s avonds enkel wat rijst hoef te koken en ik heb vers eten. En het restje gaat dan ’s anderendaags gewoon mee naar het werk.

Chili con carne

Donderdag

Pizza Thursday!!! Ik moet toegeven, na mijn donderdagtraining kom ik al wel eens in de verleiding om langs het frituur of de pizzeria te passeren. Maar we kunnen onze pizza ook makkelijk zelf maken. En dan hebben we natuurlijk in de hand wat er allemaal op komt te liggen. Deze pizza met paprika en geitenkaas was alvast een voltreffer.

Pizza met paprika en geitenkaas

Vrijdag

We sluiten de werkweek af met een vegetarische linzensalade met geitenkaas.

linzensalade-met-geitenkaas-2

Weekendtip

Nomnomnom, bananenbrood! Ontbijt of tussendoortje, het smaakt altijd 😉

DSC_0010 - kopie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s