Lunch

Boterham met brie en spek

Ik hou van kaas. Ik kan geen zelden een supermarkt buiten stappen zonder een stuk kaas mee te nemen. Meestal hou ik het eenvoudig met wat abdijkazen, maar een goed stukje traditionele brie gaat er uiteraard ook altijd in. Normaal gezien hou ik mijn kaas voor tussendoor, een stukje na het werk om de eerste honger te stillen of nog gauw een plakje voor ik ga slapen. Maar vandaag besloot ik de brie gewoon op mijn boterham te gooien, met wat spek, pijnboompitten en honing!

Boterham met brie en spek

Ingrediënten voor 1 boterham:

  • 2 sneetjes (bruin) brood
  • 40 gr spekreepjes
  • 40 gr brie
  • honing
  • pijnboompitten

Bereiding:

  • bak de spekreepjes aan in de pan
  • haal het spek uit de pan en bruin er vervolgens de pijnboompitten in
  • snijd de brie in plakjes en beleg er 1 sneetje brood mee
  • verdeel er het spek en de pijnboompitten over
  • werk af met wat honing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s