Geen categorie

Dienstmededeling: website verdwijnt

Goedemorgen, goedemiddag, goedenavond, of wat je best past 😉

Na veel wikken en wegen heb ik besloten om mijn website weldra af te sluiten. Ik zal dan ook mijn recepten enkel nog maar posten op mijn facebookpagina Dorienski’s Cooking. Wil je dus mijn recepten blijven ontvangen, dan ga je best naar die pagina en klik je op vind ik leuk. Op die manier hoef je niets te missen. Ook al mijn oude recepten kan je daar terugvinden.

Ik wil jullie nog bedanken om mij al die jaren hier trouw te volgen. Het was steeds leuk om jullie positieve reacties te lezen. Dankjewel!

Ik mag dan misschien op een veel lager ratio publiceren, ik doe mijn best om af en toe nog iets met jullie te delen.

Bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s